Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва Международният конкурс "Радост на брега"

Започва Международният конкурс "Радост на брега"

Седмото издание на Международния конкурс за изкуства „Радост на брега” започва днес. Форумът е организиран от Областна администрация – Бургас, сдружение „Радост на брега”, НЧ „Светлина 1934”, гр. Ахелой и oбщина Поморие, със съдействието на общините Созопол и Несебър. Над 2000 човека от 8 държави ще се съберат в Ахелой, за да демонстрират умения в танците, пеенето и театралното изкуство.

Седмото издание на Международнияконкурс за изкуства „Радост на брега” започва днес. Форумът е организиран отОбластна администрация – Бургас, сдружение „Радост на брега”, НЧ „Светлина1934”, гр. Ахелой и oбщинаПоморие, със съдействието на общините Созопол и Несебър. Над 2000 човека от 8държави ще се съберат в Ахелой, за да демонстрират умения  в танците, пеенето и театралното изкуство.                  

Програматазапочва в 09:00 часа когато на сцената на НЧ „Светлина 1934” ще се проведе конкурснапрограма в номинация хореография – характерни, съвременни и класически танци.Официалното откриване е от 19:30 с дефиле на участниците от ОУ „Христо Ботев”, Ахелой по центъра на града, дооткритата сцена в градски парк.         

На 21юни от 09:00 часа ще се представят вокални групи, поп и джаз изпълнители икласически инструменталисти. 22 юни ще бъде посветен на българския фолклор. От09:00 часа зрителите ще се насладят на народни песни и танци. Последният ден отконкурса /23 юни/ ще премине под знака на театралното изкуство.        

Освенпрограмата в рамките на фестивала ще има и много концерти на територията наобласт Бургас. Подробнатапрограма може да намерите на уеб страницата на  Международния конкурс за изкуства „Радост набрега” - http://radostnabrega.com/zaqvka za u4astie13.html.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега