Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва Първият национален конкурс "Музикален импулс"

Започва Първият национален конкурс "Музикален импулс"

Конкурсът ще събере над 110 талантливи млади изпълнители.

В началото на август тази година Бургас отново е на път да затвърди името си на един от музикалните центрове на България. Това ще се случи с първото издание на Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика "Музикален импулс".

Конкурсът ще се проведе на 04 и 05 август ще събере на едно място над 110 талантливи индивидуални участници, на възраст до 21 г. включително, представители на над 30 вокални школи от 18 града в страната.  Домакин на музикалната надпревара ще бъде залата на Дом на НХК в Бургас.

Официалното награждаване ще се състои в рамките на юбилейния концерт на арт център "Точно време", които са организатори на конкурса. Спектакълът ще се състои на 6-и август, от 20:00 часа в Летния театър.

В гала концерта ще вземат участие още Стефан Лалчев, бивши и настоящи възпитаници на вокалната студия при Военния клуб и млади музикални таланти от цялата страна. Специални гости на събитието ще бъдат Хайгашод Агасян, Красимир Милетков, Нора Караиванова и др.

Според организаторите, огромният интерес и изключително силното ниво на участниците са поредното доказателство, че "Музикален импулс" има потенциала да се превърне в едно традиционно и емблематично събитие с национална значимост.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега