Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна годината на Дървения кон

Започна годината на Дървения кон

Началото на годината на Дървения кон е на 31 януари 2014 г. , в 5:39 ч. пекинско време (в 23:39 ч. на 30 януари българско време), когато започва първото за годината новолуние. Това е 4711-ата година по китайското летоброене. Конят е символ на пътуването, състезанието и победата, свързва се с топлината, огъня, червения цвят и любовта. Според китайците драконът е най-бърз в небето, а конят - на земята. Двете животни са символ на благородството и лидерството.

Началото на годината на Дървения кон е на 31 януари 2014 г. , в 5:39 ч. пекинско време (в 23:39 ч. на 30 януари българско време), когато започва първото за годината новолуние. Това е 4711-ата година по китайското летоброене. Конят е символ на пътуването, състезанието и победата, свързва се с топлината, огъня, червения цвят и любовта. Според китайците драконът е най-бърз в небето, а конят - на земята. Двете животни са символ на благородството и лидерството.

По време на празненствата Чун Дзие, които продължават петнадесет дни, китайците обличат червени дрехи и украсяват домовете си със стихове, изписани върху червена хартия. На децата се дават "щастливи пари", в червени пликове. Червеният цвят символизира огъня, който според китайските вярвания прогонва лошия късмет.

Според предсказанията на водещи фън шуи специалисти, цитирани от Ройтерс, през годината на Дървения кон тлеещите конфликти могат да прераснат в истински войни, най-вече през първия, четвъртия и седми лунни месеци (февруари, май и август). Комбинацията от бързината на коня и лесната запалимост на дървото е твърде взривоопасна, предричат специалистите. По думите им това ще доведе и до редица природни бедствия - вулканични изригвания, земетресения и цунами.

Годината на Дървения кон обещава много нови неща, вълнения и романтика за тези, които я търсят. Тъй като 2014 година ще бъде под знака на късмета, не пропускайте да си купите фигурка на кон, която да носите със себе си или да поставите в дома си.

Като цяло 2014 ще е годината на откритията, на бизнеса, на кариерното израстване. Конят ще е особено благосклонен към пътешествениците, новодомците и младите родители, а също към тези, които очакват дете.Самотните мъже и жени ще имат шанса да намерят половинка и да създадат трайна връзка. Семейните пък ще разпалят страстта помежду си с нови и приятни изживявания.

Конят е кокетен и суетен. Той обича да бъде център на вниманието. През 2014-та заложете на тази му черта, когато избирате тоалетите си. Спрете се на по-нестандартни дрехи и аксесоари в зелено и яркосиньо, щамповани цветя и щамповани цветя или в десен на дървесна кора. Конят обаче е и либерално животно, тъй че не скачайте на скъпи дрехи и аксесоари. През 2014 година можете да дадете почивка на портфейла и да избирате стоки с по-ниски цени. Бижутата може да бъдат от мъниста и полускъпоценни камъни и обикновени метали. Важното е да бъдете нестандартни и екстравагантни.

Конят е подвижно и динамично животно. Не обича да се застоява на едно място. Това е идеалната година да се захванете със спорт или други активни занимания. Те ще се отразят и на здравословното ви състояние, но ще подобрят и организираността ви и ще помогнат да се дисциплинирате в усъвършенстване на ежедневния си график. Освен това, конете си падат по пътешествията. Може би тази година най-после ще включите в програмата си мечтаната екскурзия?!

Предвид това, че 2014-та година ще премине под знака на „Дървения“ кон, предупреждаваме ви, че е добре да се ориентирате към „зеления“ начин на живот. Стремете се да си създавате навици да пестите природни ресурси и да пазите околната среда. Дървеният кон ще ви се отплати. А тези навици ще ви бъдат от полза и след това.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега