Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна китайската година на Червената огнена маймуна

Започна китайската година на Червената огнена маймуна

Китай и редица други азиатски страни посрещнаха Лунната Нова година. Според източната традиция, тя ще премине под знака на Червената огнена маймуна.

Китай и редица други азиатски страни посрещнаха Лунната Нова година. Според източната традиция, тя ще премине под знака на Червената огнена маймуна. Според китайския хороскоп, маймуната е девета в цикъла от 12 знака. 2016-а е свързана с огъня като един от петте елемента, управляващи вселената, а късметлийският цвят за следващата година е червеният. Това е 4713-ата година от китайския календар и ще продължи до 27-и януари 2017-а година.

Маймуната се смята за знак на амбицията, активността, приключенията, но и пакостите. Родените под този знак са интелигентни, остроумни, любопитни, но и много пакостливи. Смята се, че родените в годината на маймуната са не само склонни, но и майстори на шегите и закачките, но зад пакостите им се крият единствено добри намерения. Маймуните бързо се учат, но имат нужда от някой, който да ги стимулира и вдъхновява.

Според астролозите, годината на маймуната ще премине под знака на креативността, иновативното мислене, интелекта и хумора. Очаква ни икономически растеж в световен план и големи открития в технологиите и науката. Годината ще бъде успешна и в политически план, като големи проблеми в това отношение не се очакват.

Изключителни успехи очакват представителите на знаците плъх, дракон и маймуна, макар последният да се слави като лош късметлия в собствената си зодиакална година. Успехи вещаят звездите и за козите, зайците и воловете. Вълнуващи приключения ще изживеят петлите и конете, а трудности, възходи и падения стоят пред тигрите, змиите, прасетата и кучетата.

Според традицията на Фенг Шуи, късметлийските цветове тази година ще бъдат бяло, синьо, златно, червено и лилаво. Растенията са мента и глухарче, а камъните ахат и топаз. Късметлийското число е 9, както и 3 и 1. Светът ще бъде под властта на огъня и слънцето, светлината и топлината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега