Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна китайската година на земното прасе

Започна китайската година на земното прасе

Годината на прасето е последната в 12-годишния цикъл на китайския зодиак.

Китай и редица други азиатски страни посрещнаха Лунната Нова година. Според източната традиция, тя ще премине под знака на земното прасе. Това е 4717-ата година от китайския календар и ще продължи до 24 януари 2020-а година.

Годината на прасето е последната в 12-годишния цикъл на китайския зодиак. Като такава тя ще премине под знака на равносметките, но и на празника, отбелязващ края на един период и новото начало. Рисковете няма да се отплащат добре, за сметка на добре обмислените ходове, както в личен, така и в бизнес/инвестиционен план.

Елементът на китайската година, която предстои да настъпи, е Земя. Той се характеризира със стабилност, хармония. Цветовете на този елемент включват жълто, кафяво, охра. Жизнерадостта на прасето като зодиакален знак се отразява на нюансите, които трябва да внушават свежест, настроение и енергичност.

Родените под знака на прасето са по-скромни, често остават далеч от светлината на прожекторите. Те са реалисти и предпочитат да действат, отколкото да говорят и планират. Обичат да си угаждат и да се забавляват, но без да харчат. Отличават се с енергичност и любов към работата си, дори тя да се струва скучна и еднообразна на околните. 

Късметлийските цветове за прасетата са жълто, сиво и кафяво, а числата - 2, 5 и 8. Лош късмет им носят синьото и зеленото, както и цифрите 1,7 и 9. Подходящи професии за родените под този знак са кариерите, свързани с благотворителност, помагане на околните, грижа за хората в неравностойно положение.

Според древното китайско изкуство фън шуй, за да уравновесим силите на спокойствие, действащи от страна на зодиакалния период, тази година трябва да заложим на цветовите гами на елементите огън (червено, оранжево, розово) и метал (злато, сребро, бяло), тъй като те ще бъдат в дефицит през предстоящите 12 месеца.

Нюанси на зеленото ще донесат късмет на родените под знака на плъха, тигъра, змията, петела. Синьото в различните му разновидности е задължителен цвят за представителите на знаците Бик, заек, коза, маймуна, петел и куче. На жълто могат да заложат плъховете, зайците, змиите, конете, маймуните, кучетата и прасетата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега