Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна редовното заседание на бургаския Общински съвет

Започна редовното заседание на бургаския Общински съвет

В предварителния дневен ред влизат общо 34 точки.

Започна 45-ото редовно заседание на бургаския Общински съвет. В предварителния дневен ред влизат общо 34 точки. Първата тема, която съветниците подложиха на разискване бе Годишният отчет за изпълнение на бюджета и на сметките за средства от Европейския съюз на Община Бургас към 31.12.2017 г.

До края на юлското си заседание, представителите в местния парламент ще се разпоредят с поредица от общински имоти. Днес ще бъде разгледана и докладната на Калояна Живкова и Николай Иванов от групата на ГЕРБ, които предлагат Общината да организира ежегодна кампания за събиране на излезли от употреба автомобилни гуми през месец септември. Целта е отпадъците да се рециклират, вместо да се горят от гражданите и по този начин да допринасят за влошаване на качеството на атмосферния въздух през зимата.

Съветниците ще трябва да решат и дали да дадат позволението си през октомври Бургас да бъде домакин на Фестивал на маскарадните игри” - кукерски фолклорен фест, съчетан с панаир на занаятите. В това заседание ще бъде разгледано и предложението на Живко Табаков за обособяването на нудистки плажни ивици на плаж "Атанасовска коса", който Общината иска да стопанисва.

ОбС ще трябва и да даде разрешението си общината да финансира новите средства на Училищното настоятелство на ПГЕЕ „Константин Фотинов“ за закупуване на униформи за Втори ученически гвардейски оркестър и доокомплектоване на униформите на Четвърти ученически гвардейски отряд. Предложението е на Георги Дракалиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега