Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започнаха проверки на вградените трафопостове в Бургас

Започнаха проверки на вградените трафопостове в Бургас

По заповед на кмета Димитър Николов новосформирана междуведомствена комисия започна да прави първоначален оглед на вградените трафопостове в Бургас.

По заповед на кмета Димитър Николов новосформирана междуведомствена комисия започна да прави първоначален оглед на вградените трафопостове в Бургас. В нея има специалисти от общинска администрация, EVN, РЗИ, Пожарната, РДНСК, външни експерти.

Всеки от тях прави заключения според своята компетентност. Общинските експерти фокусират вниманието си върху конструктивната цялост на помещенията, в които е настанена техническата част, и дали в тях има влага. Първият проверен адрес беше жилищен блок на ул. “Константин Фотинов”№1. Предстои да бъдат посетени още 40 сгради с вградени трафопостове. Проверките ще приключат официално на 5 ноември. След тази дата комисията ще обобщи резултатите и ще изготви официален протокол.

Предписания за ремонт или преместване ще бъдат дадени, ако бъдат установени нередности и това се налага. Най-напред се проверяват вградените трафопостове в централна градска част и к-с “Възраждане”, където те са най-много – 24. Повечето от тях са въведени в експлоатация през 60-те и 70-те години на миналия век. След това ще се върви към “Лазур”, където има 10, а в останалите жилищни комплекси са единични бройки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега