Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Застреляха 55-годишен мъж в Слънчев бряг, нападателят му е задържан

Застреляха 55-годишен мъж в Слънчев бряг, нападателят му е задържан

При инцидента е била тежко ранена и млада жена, на 22 години.

55-годишен мъж бе убит в събота вечерта в КК "Слънчев бряг". При инцидента е била тежко ранена и млада жена, на 22 години, от Велико Търново. Нападателят им е задържан, докато се е опитвал да избяга за Турция. Това съобщиха от МВР днес.  

Основната версия за разигралата се кървава сцена са лични мотиви - ревност и неизяснени отношения. „Точната връзка между тях тепърва ще се уточнява”, заяви още главен комисар Маринов, като сподели, че според свидетели познанството между тях датирало от около месец.

Убитият мъж е собственик на казина, а ранената жена е била негова служителка. Двамата били нападнати, докато били в луксозен автомобил. Предполагаемият убиец е на 37 години. Установено е, че е притежавал законно огнестрелно оръжие, с което се сдобил по повод работата си, като управител и лице, работещо с парични средства в различни фирми. В процес на изясняване е дали това е оръжието, с което е извършено прострелването.

Главният секретар на МВР Младен Маринов уточни, че на задната седалка в лекия автомобил „Мерцедес” седели още двама души, станали преки очевидци на стрелбата. Същите вече са разпитани, като свидетели. По техни данни първо е застрелян 55-годишният мъж, а след това е стреляно и в момичето.

Според Административния ръководител на Бургаска Окръжна прокуратура - Георги Чинев, държавното обвинение ще иска постоянен арест за извършителя на тежкото престъпление, извършено с особена жестокост. Ще му бъдат повдигнати обвинения за убийство и опит за убийство.

Случаят причини сътресения в нормалния ритъм в курортния комплекс, където вече има летовници. Мястото на инцидента бе отцепено часове наред, докато криминалистите обработваха местопрестъплението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега