Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Затварят още тунели от понеделник

Затварят още тунели от понеделник

В понеделник затварят трите тунела в Кресненското дефиле от 8 до 17 ч заради обследването им. В района на “Железница” движението се пренасочва по пътя през едноименното село.

В понеделник затварят трите тунела в Кресненското дефиле от 8 до 17 ч заради обследването им. В района на “Железница” движението се пренасочва по пътя през едноименното село.

Със затварянето на тунела при 383-и км в Кресненското дефиле автомобилите се пренасочват по път в близост до съоръжението. Заобикалянето на втория тунел в дефилето при 388 км също е по общински път.

По същото време ще се проверяват и двата тунела на “Струма”, но движението няма да се спира, ще се ограничи в изпреварващата лента и ще бъде намалявана скоростта.

Във вторник от 8 до 17 ч последователно ще се ограничава преминаването през дясната и лявата тръба на тунел “Траянови врата” на магистрала “Тракия”. Трафикът ще се пренасочва в свободната тунелна тръба.Инспекциите по трансевропейската пътна мрежа се правят от експерти от министерствата на транспорта и на вътрешните работи, пътната агенция и от УАСГ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега