Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Затягат контрола по пътищата в почивните дни за 6-и септември

Затягат контрола по пътищата в почивните дни за 6-и септември

Предвижда се увеличение на полицейското присъствие по главните артерии, както и засилени проверки през четирите неработни дни.

Отново предстои дълъг уикенд от 4 почивни дни и отново хиляди нашенци ще се отправят на път. От ГД "Национална полиция" вече подготвиха допълнителни мерки и организация за обезопасяване на движението но пътищата. Предвижда се увеличение на полицейското присъствие по главните артерии, както и засилени проверки през четирите неработни дни.

Допълнителни пътни полицаи ще бъдат позиционирани по автомагистралите и главните пътища, както и в районите с концентрация на пътни инциденти, по пътните възли, кръстовища и участъците с временна организация на движението. Контролът ще бъде засилен на 2-ри септември (между 14 и 20 часа), на 3-и септември (между 10 и 16 часа) и на 6-и септември (между 10 и 20 часа).

По време на почивните дни ще има и засилени проверки за алкохол, неправоспособни водачи и сключена застраховка "Гражданска отговорност". Униформените ще следят и за винетки, използването на обезопасителни колани и за изправността на превозните средства. В хода на операциите проверки ще се извършват и по третокласни и общински пътища, подходи и райони на питейни и развлекателни заведения, включително и в нощните часове.

С териториалните структури на Агенция “Пътна инфраструктура” и Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” ще се съгласува въвеждането на временна организация и стриктен контрол по ограничаване на движението по участъци от Републиканската пътна мрежа на МПС, предназначени за превоз на товари с технически допустима максимална маса над 12 тона, включително и тези с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника на 2 и 6 септември, съгласно заповед на АПИ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега