Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зафиров: С изненада научих, че са ме осъдили за клевета

Зафиров: С изненада научих, че са ме осъдили за клевета

„С голяма изненада научих, че г-н Златко Димитров ме е осъдил на последна инстанция за клевета. Делото се проточи повече от година, но аз умишлено не му давах никаква гласност, тъй като смятах, че самото дело е абсурдно, тъй като аз никъде не съм споменавал името на г-н Златко Димитров“, коментира пред журналисти днес народният представител от групата на БСП Атанас Зафиров.

„С голямаизненада научих, че г-н Златко Димитров ме е осъдил на последна инстанция заклевета. Делото се проточи повече от година, но аз умишлено не му давах никаквагласност, тъй като смятах, че самото дело е абсурдно, тъй като аз никъде не съмспоменавал името на г-н Златко Димитров“, коментира пред журналисти днеснародният представител от групата на БСП Атанас Зафиров.

Припомняме Ви, чезаведеното дело бе в следствие на участие на Зафиров в предаването “Тазисутрин” по бТВ на 01.11.2013 г.Според ищеца, в него той нарича Златко Димитров със станалото нарицателнонаименование “калинка”. Народниятпредставител от левицата, обаче, отрече да става дума за дело за клевета, тъйкато става дума за решение на казус по Закона за задълженията и дълговете.

„В крайна сметка,след четири месеца, бургаският районен съд излезе с едно интересно решение.Странното обаче е защо „Слънчев бряг“ АД излиза с официално становище по еднодело от частен характер, при положение че никъде в това решение не се споменаваСлънчев бряг, или се споменава дотолкова, доколкото г-н Златко Димитров еупоменат като директор на това дружество“, коментира още Зафиров.

Той посочи, че врешението е записано обезщетение в размер на 500 лева за причинени„неимуществени вреди“. Червеният депутат подчерта, че пресрилийзът надружеството може да бъде приет като клевета и да стане повод за ответно дело.Дали ще го заведе, обаче, народният представител не потвърди.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега