Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Звездно небе" ще бъде лайтмотивът на тазгодишната коледна украса в Бургас

"Звездно небе" ще бъде лайтмотивът на тазгодишната коледна украса в Бургас

Слагат и нова изкуствена елха пред Общината.

Подготовката на празничния бургаски декември е в разгара си. Лайтмотивът на украсата в центъра на града ще бъде "Звездно небе", разкриха днес от Общината. Това ще изобразяват стринговете по пешеходната улица "Александровска".

Както вече Ви разказахме, тази година Бургас залага на повече цвят и настроение в празничните декорации. Студените бели светлини ще бъдат разнообразени с повече цвят и светещи елементи. Освен къщичката на Дядо Коледа, на пл. "Тройката" на 6-и декември ще грейне и атрактивна арт инсталация под формата на огромен светещ подарък - куб с размери 3 на 3 на 3 метра. По стълбовете от площад "Тройката" до пластиката Компаса ще има светещи елементи с визията на подарък и коледна камбанка.

Друга новост тази година ще бъде изкуствената елха пред сградата на Общината. Тя ще е с футуристичен дизайн и много атрактивна, съдържаща 30 малки "свръхнови", които "избухват" на интервали. От пл. "Сиреков" до гаровия площад и от Общината до ул. "Лермонтов" дърветата ще светят в различни тонове.

По обновената "Богориди" ще има светещи гирлянди. Сградите на музея и библиотеката също ще получат специална украса, а на Грамофона ще бъде поставен светещ елемент с ключ сол и ноти. Лазерни прожектори ще оцветяват нощем уличната настилка на места по "Александровска" и "Богориди".

Третата нова елха ще бъде издигната до ОУ "Петко Росен" в най-големия бургаски жилищен комплекс "Меден рудник". Къщичка на дядо Коледа с елени ще има и там. Празнично осветление се поставя по основните пътни артерии в Бургас. Освен профилактираните стари, тази година са внесени и нови елементи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега