Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Здравна служба и нов паркинг през 2015-а в "Крайморие"

Здравна служба и нов паркинг през 2015-а в "Крайморие"

Строежът трябва да започне до два месеца, а амбициите на Общината са още през тази година жителите да ползват професионални медицински услуги.

"Има готов проект за здравна служба с помещение за аптека в квартал "Крайморие". В момента се изготвят нови актове за общинска собственост, защото основната причина за забавянето бе тежката градоустройствена процедура. Веднага след изчистване на последните детайли имаме готовност да стартираме строителната дейност". Това каза главният архитект на Община Бургас  Веселина Илиева по време на общественото обсъждане на проектобюджет 2015 година в квартал Крайморие.

По думите на инж. Илиева, строежът трябва да започне до два месеца, а амбициите на Общината са още през тази година жителите да ползват професионални медицински услуги. Медицинското заведение ще се намира на ул. "Вълнолом", в близост до новопостроената спортна площадка.

Заместник кметът по европейски политики Атанаска Николова запозна жителите на Крайморие с реализираните европейски проекти и бъдещите инвестиции в Община Бургас.  

"Нов паркинг и изграждане на парково пространство с кътове за отдих са само част от дейностите, които ще бъдат извършени през 2015-а година", допълни Николова. Отделени са средства и за асфалтиране, озеленяване и поддръжка на зелените площи в квартала.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега