Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Зелена олимпиада" раздава награди на млади природолюбители

"Зелена олимпиада" раздава награди на млади природолюбители

Ученици от I до XII клас ще решават тестове по теми, свързани с опазването на природата.

За поредна година учениците в цялата страна ще имат възможността да тестват своите познания относно живата природа, екологията и околната среда, в рамките на кампанията "Зелена олимпиада". Инициативата се провежда под патронажа на МОСВ и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда. За първа година възможност за участие в онлайн  тестовете имат и ученици от българските училища зад граница.

В специално създадената онлайн платформа, ученици от I до XII клас ще решават тестове по теми, свързани с опазването на природата. Ще бъдат излъчени трима победители, за които наградите са: за горен курс – таблет, за среден – смартфон и за начален – MP3-плеър. Регистрацията в сайта вече започна и ще продължи до 1-ви декември, посочват от Регионалната инспекция по околната среда и водите. Победителите от екологичния конкурс ще бъдат обявени до 10 декември.

Зелената олимпиада е най-мащабното образователно събитие с екологичен характер у нас. През 2016 г. в екосъстезанието се включиха над 7000 ученици от цялата страна.  Кампанията тази година е съсредоточена върху две от приоритетните оси на Оперативна програма „Околна среда“ – „Води“ и „Натура 2000 и биоразнообразие“. Целта е да се продължи традицията за формиране на екологично съзнание в младите български граждани.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега