Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зимата се завръща в сряда

Зимата се завръща в сряда

Сняг и студ ни чакат в средата на месеца.

Прогнозите за затопляне на времето през почивните дни ще бъдат добра новина, но за кратко. Зимата ще се завърне с пълна сила още в средата на идната седмица, като ново сериозно застудяване ще започне в сряда. Това прогнозира синоптикът от НИМХ Анастасия Стойчева в ефира на БНТ.

"В неделя и понеделник ще е по-топло. Най-напред ще завали дъжд, който със застудяването бързо ще премине в сняг и температурите ще се понижат. Първо застудяването ще се усети в западните части на страната и по-късно ще стигне до Черноморието. В сряда зимата се завръща, ще има снеговалежи в много райони на страната. Какви ще са количествата обаче, предстои да уточним като ще са на два етапа. Първо ще премине един бърз студен атмосферен фронт и вече в циркулацията на този циклон по-дълго време ще се задържи с превалявания от сняг", коментира експертът.

Синоптиците очакват сериозни количества от сняг да паднат в централните райони на страната. Температурите ще останат и сравнително ниски. Към следващата събота и неделя валежите ще спират и с ниските температури тази снежна покривка ще се задържи, каза още синоптикът.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега