Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И ЦДГ "Здравец" се оборудва с велостоянки

И ЦДГ "Здравец" се оборудва с велостоянки

Сега малчуганите могат да въртят педалите до детската градина заедно с мама и татко, а там да паркират на вече изградените две велостоянки за големи и малки колелета.

ЦДГ №14 "Здравец" в к-с  "Изгрев" е поредното детско заведение в Бургас с монтирани велостоянки. Деца и родители посрещнаха със задоволство новата придобивка. Сега малчуганите могат да въртят педалите до детската градина заедно с мама и татко, а там да паркират на вече изградените две велостоянки за големи и малки колелета.

Първото детско заведение в града, което се оборудва с паркинг за колелета, бе ОДЗ № 2 “Звездица Зорница”. Очаква се още три детски градини да се сдобият с велостоянки: ЦДГ 9 “Пламъче”, ОДЗ 6 “Ран Босилек” и ОДЗ 13 “Надежда”.

Целта на инициативата е насърчаването на колоезденето като спорт, транспорт и начин на живот в Бургас. По този начин и родителите ще могат да изпращат и прибират децата си на колело, вместо с автобус или автомобил.

Едно от предимствата на велосипедния транспорт при децата е, че малчуганите постепенно се запознават с пътните знаци, нужната екипировка за колоездача, развиват чувство за ориентиране в пространството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега