Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иван Алексиев е сред победителите в престижния конкурс "Кмет на годината 2018"

Иван Алексиев е сред победителите в престижния конкурс "Кмет на годината 2018"

Той получи приза в категория „Видеонаблюдение и сигурност“.

На официална церемония в НДК бяха наградени победителите в конкурса „Кмет на годината 2018“. Сред имената на големите призьори отново бе и това на кмета на община Поморие Иван Алексиев.

Авторитетната надпревара с онлайн гласуване се организира за шеста поредна година от портала Kmeta.bg, който внимателно следи работата на всички 265 общини на територията на България. Стотици хиляди потребители гласуваха, давайки оценка на своите градоначалници в 10 различни категории.

Кметът Иван Алексиев получи значителна част от вота в категория „Видеонаблюдение и сигурност“, което го изведе до финала на оспорвания конкурс. Инвестираните през 2018 г. време и средства, насочени към повишаване сигурността и спокойствието на територията на общината, бяха високо оценени.

С помощта на оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г. бяха  обновени сградите на Полицията и Пожарната в Поморие, а със средства от общинския бюджет беше внедрена нова „умна” система за цялостно видеонаблюдение и Районното полицейско управление се сдоби с модерен анализатор Dräger DrugTest 5000, улавящ наличието на осем наркотични вещества в човешкия организъм.

„За всеки един кмет е много важна сигурността и спокойствието на неговите съграждани. За нас подобна награда е голямо признание, тъй като с изграждането на тази уникална система за видеонаблюдение, ние осигуряваме спокойствието и сигурността на нашите съграждани, нашите гости и туристи. Благодаря на организаторите на конкурса, на премиера Бойко Борисов, затова че лично инспектира и даде много висока оценка на системата ни за видеонаблюдение, на партньорите които изградиха системата и разбира се на всички, които са гласували за нас. Тази награда е за всички поморийци, те я заслужават”, каза кметът Иван Алексиев, приемайки отличието, връчено от режисьора Николай Илиев.

Кметовете на Челопеч, Горна Оряховица и Русе Алекси Кесяков, инж. Добромир Добрев и Пламен Стоилов са носителите на голямата награда „Кмет на годината 2018”. Церемонията по награждаване на най-успешните кметове бе уважена от редица специални гости – представители на парламента, правителството, Европейската комисия, Европейския парламент, държавни институции, обществени организации и представители на бизнеса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега