Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иван Звездев ще готви здравословно на "Акве Калиде" през април

Иван Звездев ще готви здравословно на "Акве Калиде" през април

Пъстра културна програма са подготвили от "Акве Калиде" за април.

Пъстра културна програма са подготвили от "Акве Калиде" за април. Туристическият комплекс ще бъде домакин на работилнички и презентации, а в последната неделя на месеца ще посрещне и кулинарният спец Иван Звездев, който ще демонстрира здравословни рецепти.

Събитията стартират още на 2 април с арт ателие, което ще запознае малки и големи с прекрасното изкуство стъклопис. Всеки ще има възможност да усвои тънкостите по рисуването върху стъкло и сам да създаде своето произведение на изкуството.

По повод един от най-красивите празници Цветница, в "Акве Калиде" ще гостува най-цветният спектакъл на Държавен куклен театър Бургас - "Дъга". Той е насочен към най-малките зрители /до 5 год. възраст/, а по-големите деца ще могат да се включат в работилничка за изработване на цветя.

На 22 април туристическият комплекс ще отбележи Деня на Земята с две различни инициативи - почистване на Парк Минерални бани в ранните часове на деня и изработване на пана от капачки, в което ще се включат и хората със специални потребности от "Социален център - Бургас".

Финал на събитията през месец април поставя представяне-дегустация на здравословното хранене, вдъхновено и сготвено от Иван Звездев. Инициативата е част от програмата на Община Бургас "Храни се разумно, живей здравословно".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега