Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иво Баев дари бащини четки на млади художници

Иво Баев дари бащини четки на млади художници

Адвокатът Иво Баев подари художествени материали - специализирани четки, бои и картони, собственост на художника Георги Баев, които бяха разпределени между всички участници в тематичния пленер "Картини от живота на Апостола". "Приветствам подобни инициативи, които дават възможност за изява на младите творци да покажат въображение и талант. Баща ми също много обичаше децата", сподели синът на художника на откриването на пленера.

Адвокатът Иво Баев подари художествени материали - специализирани четки, бои и картони, собственост на художника Георги Баев, които бяха разпределени между всички участници в тематичния пленер "Картини от живота на Апостола". "Приветствам подобни инициативи, които дават възможност за изява на младите творци да покажат въображение и талант. Баща ми също много обичаше децата", сподели синът на художника на откриването на пленера.

Събитието събра десетки възпитаници от школите по изобразително изкуство към Общински детски комплекс - Бургас, с ръководители Красимир Зинин, Севина Трайкова и Денислав Белчев, както и ученици от паралелката по изобразително изкуство от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий". 

Инициативата стартира с кратък етюд за живота на Апостола, а малко преди това Веселина Таралова, директор на дирекция "Образование" в Община Бургас, пожела на младите художници рисунките им да се превърнат в послание за Левски. 

Събитието се проведе в галерия - експозиция "Георги Баев", намираща се на бул. "Демокрация" №6, по  повод 141 години от гибелта на Левски.Всички участници получиха грамоти и подаръци от Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега