Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Избираме "Бург на годината 2014"

Избираме "Бург на годината 2014"

За петнадесети път бургазлии ще изберат най-достойния от достойните в традиционната кампания на „Радио 1” и радио MIXX “Бург на годината 2014”. За признанието на съгражданите си в благородната надпревара за пореден път ще застанат най-заслужилите за развитието или популяризирането на града бургазлии.

За петнадесети път бургазлии ще изберат най-достойния отдостойните в традиционната кампания на „Радио 1” и радио MIXX  “Бургна годината 2014”. Запризнанието на съгражданите си в благородната надпревара за пореден път щезастанат най-заслужилите за развитието или популяризирането на града бургазлии.

Това са номинираните за престижната статуетка, с които стартира гласуването: 

ВаняХристова, координатор на Фондация "Искам бебе" за Бургас - Заради дейността й в полза на бургаските семейства и надеждата, коятопродължава да дава на всички двойки с репродуктивни проблеми в града. Заради“най-важната мисия - да носиш живот”! 

НиколайГрадев, Николай Кирилов и Марин Гърков,  истински мъже, хора, които показаха, чесебеотрицанието съществува, заради смелостта им и готовносттта за саможертва по време на спасителната акцияна 6 септември, когато бедствие връхлетя Бургаско. 

Петър Алексиев, основател на Детскифутболен клуб “Звездичка” - за това, че вдъхновява децата да спортуват, да мечтаят и да успяват!  Заради многобройните турнири, състезания,медали и усмивки, които са празник не само за спорта, но и за духа. 

Проф. Ованес Мекенян, признат експерт в областта на математичната химия,  заради научните му разработки с голямаобществена значимост и световния принос  на  ръководената от него Лаборатория поматематична химия в Бургас. 

Сред отличените през годините са певицата ТониДимитрова, проф. Петко Чобанов, братя Диневи, неврохирургът д-р Николай Недев,Семир Абумелих, големият Георги Калоянчев, шампионът по бокс Денислав Суслеков,Димитър Николов – 2 пъти, като кмет и преди това, най-младият носител настатуетката - световната шампионка по брейк Мари Славова, Рафи, Петър Алексиев. 

Кампанията „Бург на годината” сереализира с любезното съдействие на „Очна болница Бургас”, Архитектурно бюро„Декор Дизайн” и Община Бургас.Гласуването е до 6 декември на тел860-860, e-mail: burgas@radio1.bg, във Фейсбук: facebook.com/Radio.MIXX.Burgas,Скайп: radiomixx92.9. Тя е отворена и за вашите предложения за заслужилибургазлии.

Очакват се и предложения за категорията “Завърнали се младежи”, която дебютира миналата година при изключителен интерес! Отличието е за млади хора, учили или работили, извън родния град,които с избора си да се върнат в Бургас, допринасят за неговото развитие със своите свежи знания и енергия.По традиция победителите ще бъдатобявени на празника на Бургас – 6 декември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега