Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Избраха Царица Роза 2019 на Казанлък

Избраха Царица Роза 2019 на Казанлък

17 казанлъшки абитуриентки дефилираха в три кръга "по пътя към короната".

Избраха Царица Роза 2019 на Казанлък. Красивата надпревара за чар, красота и интелигентност спечели абитуриентката на ППМГ „Никола Обрешков” Вероника Кънева, предават от пресцентъра на Община Казанлък. За нейни подгласнички журито отличи Стела Владева и Кристияна Митева, и двете – възпитанички на СУ “Екзарх Антим I“.

Царица Роза 2019 Вероника Кънева тържествено обеща на Кмета на Казанлък, журито на конкурса и на своите съграждани „да носи короната с достойнство и отговорност в името на родния град Казанлък“ и благодари за високата чест. Тази вечер Вероника сбъдна детската си мечта да стане царица на красивата Долина, пожела си мирна България и още повече успешни млади хора в Казанлък.

17 казанлъшки абитуриентки дефилираха в три кръга. По програмата „Пътят към короната“ заедно в надпреварата тръгнаха 18 момичета, но до финал стигнаха с една по-малко. В началото на празничната вечер хубавиците поздравиха публиката с българско хоро, пременени в народни носии.

Във втори кръг те се представиха в бутикови облекла, със стилизирани фолклорни елементи на дизайнера Елена Христова, водеща на вечерта. В последния кръг зрителите видяха претендентките за короната в официални рокли.

За първи път тази година конкурентките за Царица Роза имаха възможност да подберат в представянето си любим откъс от български автори или чуждестранни пътешественици, който описва очарованието на маслодайната роза и родния им край. Думите за красотата на Розовата долина допринесе за настроението и самочувствието на казанлъчани в залата.

„С избора на 51-та Царица  Роза реално започват 116-те Празници на розата в Казанлък. Празници, които ще бъдат посветени на основния продукт от роза Дамасцена – розовото масло, течното злато на България и света. Затова и основният акцент на Празниците на розата в Казанлък ще бъде парфюмерийната борса, която ще се направи за първи път в Казанлък с участието на всички козметични компании, които произвеждат своите продукти на основата на розовото масло“, обяви в приветствието си Кметът Галина Стоянова.

Водещи на емоционалната вечер бяха популярният певец и актьор Орлин Павлов и Елена Христова - дизайнер, утвърден автор на бутикови облекла с елементи от българската народна носия– популяризатор на българската шевица.

На 31-ви май предстои официалната церемония по коронясване на Царица Роза 2019 на централния площад „Севтополис“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега