Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Известни гастроентеролози от София започват прегледи в УМБАЛ "Дева Мария"

Известни гастроентеролози от София започват прегледи в УМБАЛ "Дева Мария"

Известни гастроентеролози от Аджибадем Сити Клиник- гр. София пристигат в Бургас, за да се включат в мащабната кампания срещу заболявания на гастроинтестиналния тракт, която вече три месеца тече в университетска болница „Дева Мария“.

Известни гастроентеролози отАджибадем Сити Клиник- гр. София пристигат в Бургас, за да се включат вмащабната кампания срещу заболявания на гастроинтестиналния тракт, която вечетри месеца тече в университетска болница „Дева Мария“.

От следващата седмица вболницата ще преглеждат д-р Димитър Петров и д-р Александър Маринов отКлиниката по гастроентерология на столичната болница. Професионалният път на д-рДимитър Петров минава през УМБАЛ „Света Анна“ гр. София и УМБАЛ „Софиямед“,преди да стане част от екипа на Клиниката по гастроентерология към АджибадемСити Клиник преди четири години. Има придобити специалности по „Вътрешниболести“ и „Гастроентерология“. Преминал е държавен стаж по вътрешни болести ихирургия в Германия.

Участва в клинични проучвания, свързани с ерозивенезофагит, чернодробна цироза, улцерозен колит, болест на Крон, синдром надразнимото дебело черво. Има квалификационни курсове по интервенционалнагастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография, както и по ЕРХП свързаниинтервенционални ендоскопски процедури  иинтервенционална и ендоскопска абдоминална ехография.

Д-р Александър Маринов е един отмладите, но много перспективни лекари на „Аджибадем Сити Клиник“. Той е снасоченост към в диагностиката и лечението на заболявания на горния и долниягастроинтестинален тракт, хепатобилиарната система, панкреаса и перитонеума,както и в интервенционална гастроентерология. Участвал е като подизследователвъв фаза II, III и IV клинични изпитвания с индикация ХВЧ (болест на Крон,Улцерозен колит), ГЕРБ, стеатохепатит.

От началото на м.юниуниверситетска болница „Дева Мария“ работи по програма за ранна диагностика назаболявания на гастроинтестиналния тракт. За това време повече от 500 човека сгастроинтестинална симптоматика преминаха безплатни хирургични прегледи. На частот тях бяха направени и безплатни изследвания с единствения в областтавидеоендоскоп Olympus с Narrow Band Imaging- една от последните иновации вендоскопските изследвания, която позволява визуализация и на най-малкитеструктури на лигавицата и кръвоносните съдове.

Привличането нависококвалифицирани гастроентеролози от София е поредната стъпка, коятоболницата прави за подобряване достъпа на бургазлии до здравни услуги, които самалко застъпени в региона. Прегледите при гостуващите специалисти ще се извършватсрещу заплащане, а час може да бъде записан както на телефона на регистратура-056/ 89 62 62, така и на телефона на координатора на програмата- 0885 889009 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега