Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изгоря изоставено складово помещение на бул. "Мария Луиза"

Изгоря изоставено складово помещение на бул. "Мария Луиза"

Снощи около 19.19 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за пожар в изоставено складово помещение, разположено на ул. „Мария Луиза“ № 69 в Бургас. Към мястото на инцидента се отправили своевременно полицейски екипи и три противопожарни екипа с 12 огнеборци. В 20.45 ч. огънят е потушен.

Снощи около 19.19 ч. в ПървоРайонно управление – Бургас е получено съобщение за пожар в изоставено складовопомещение, разположено на ул. „Мария Луиза“ № 69 в Бургас. Към мястото на инцидента се отправилисвоевременно полицейски екипи и три противопожарни екипа с 12 огнеборци. В20.45 ч. огънят е потушен.

Констатирано е, че помещението еизоставено от около 10 години, като в него освен стари автомобилни гуми, ималои множество отпадъци. По неустановен до момента начин няколко от автомобилнитегуми се запалили, като огънят обхванал намиращи се в склада отпадъчни продукти.Това довело до издигането на гъст и тъмен дим в района, но дошлите на мястоогнеборци не допуснали разрастване на пожара.

За да успеят да проникнат впомещението пожарникарите отворили принудително две метални крила отсъществущите входни врати.От инцидента по първоначални данни санастъпили само материални щети, локализирани в изоставената постройка. Не сазасегнати съседни автосервизни помещения. Причините за инцидента, както и стойносттана нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо Районноуправление – Бургас. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега