Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изложба на компютърни рисунки и колажи гостува в Бургас

Изложба на компютърни рисунки и колажи гостува в Бургас

Домакин на нестандартната изложба е Регионалната библиотека "П. К. Яворов" ("Булаир" 10). Можете да я посетите до 6-и март.

Атрактивна изложба на компютърни рисунки и колажи гостува в Бургас този месец. Тя носи името "Творчество без граници" и представлява колекция от творби от едноименен международен конкурс, провел се под патронажа на евродепутата Мария Габриел. Домакин на нестандартната изложба е Регионалната библиотека "П. К. Яворов" ("Булаир" 10). Можете да я посетите до 6-и март.

В творческатанадпревара, организирана за поредна година от компютърна школа „Вале” в Хасковои партньори, участваха над 2 000 творби на автори от България и чужбина. Със съдействието на Мария Габриел, експозицията от над 100подбрани рисунки и колажи гостува в Бургас и ще даде възможност на жителите награда да станат свидетели на художественото, техническото и компютърнотообучение на младите, тяхната иновативност и любов към изкуството.

На 3 януари стартира осмото издание наконкурса  „Творчество без граници“, койтоза поредна година се провежда под патронажа на евродепутата Мария Габриел.Организаторите са Фондация “Еврика“, Хасковското читалище „Заря-1858” иКомпютърна школа “Вале“. Тази година темата е “Цветните лъчи на светлината презочите на децата“.

Крайният срок за получаване на творбите на адреса на читалище„Заря“ в Хасково е 12-ти април. Ученици и младежи на възраст от 4 до 27 годинимогат да се включат в конкурса. Едно от условията е подадените за конкурсаработи да не са отпечатвани на хартиен носител или публикувани в Интернет дообявяването на резултатите, което ще се случи на 26-ти април.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега