Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изпращаме октомври с "Дебелянов и ангелите"

Изпращаме октомври с "Дебелянов и ангелите"

"PoligrafF" подарява покана за двама за премиерата на постановката в Бургас!

Поредна хитова продукция ще гостува в Бургас в края на октомври. В Деня на Вси Светии и в навечерието на Деня на народните будители, жителите и гостите на града ще имат възможността да видят продукцията на Драматичен театър Пловдив - “Дебелянов и ангелите”.

Спектакълът е от Александър Секулов и е основан на писма и документи от книгата на Валери Стефанов “Слепия градинар”. Драматичната постановка разказва за последните дни на големия български поет Димчо Дебелянов.

Режисьор е Диана Добрева. В ролята на Дебелянов влиза Ненчо Костов. На сцената ще му партнират Добрин Досев, Симеон Алексиев, Алексей Кожухаров, Радина Думанян, Мария Генчева и други. Музиката е дело на Петя Диманова, а сценографията е поверена във вещите ръце на Мира Каланова.

”Дебелянов и ангелите” обещава да разтърси бургаската публика на 31-ви октомври, от 19 часа, в залата на Държавната опера. Билети вече се продават на касата на НХК. Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. За повече информация и резервации - тел. 0894/898-098.

Информационен сайт "PoligrafF" и "Арт Ателие" подаряват покана за двама за премиерата на постановката в Бургас! Пропуска можете да спечелите в нашата "Facebook" игра. Условията ще откриете в нашата официална страница в социалната мрежа.

Готови ли сте за нова игра?

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега