Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Източният и Южният плаж в Поморие откриват сезона

Източният и Южният плаж в Поморие откриват сезона

Откриването на Централния плаж също предстои.

Туроператори, ресторантьори, хотелиери и другилица, имащи отношение по въпросите на туризма, се събраха вчера в залата наОбщината по покана на кмета Иван Алексиев.Срещата бе инициирана във връзка съсстартиращия летен туристически сезон. От особена важност за провелата седискусия беше присъствието на всички концесионери на поморийските плажове,както и на директора на ОДП – Бургас Калоян Калоянов и началника на РУП-ПомориеГеорги Куцаров.

Източният и Южният плаж вече сапочистени, имат осигурено водно спасяване и от днес /01.06.2017 г./ официалноще заработят. Откриването на Централния плаж също предстои. От 1 юни пристигат и първите командировани полицейскислужители, като тяхното засилено присъствие ще бъде осигурено до 15.09.2017 г.

Кметът увери, че ще бъде осигурено цялостното 24-часово видеонаблюдение на територията на града, като напл. „Св. Св. Кирил и Методий” ще бъде инсталирана обзорна камера. Заедно сденонощното видеонаблюдение без почивка ще продължи да работи и линията занередности и сигнали: 0700 11 301.От днес започва и трисменното извозване наотпадъци, като в определени участъци то ще се извършва ежедневно.

Бяха изнесениповече подробности и по отношение на репатриращия автомобил /паяк/ и местата засвободно и платено паркиране. Общо на територията на град Поморие ще има триплатени паркинга, още пет за свободно паркиране /всеки за около 350-400 автомобила/,обособени зони за свободно паркиране – 450 места и осигурени 180 паркоместа запреференциално паркиране по местоживеене. Контролът ще се извършва от служители наОбщинско предприятие „Стопанисване и управление на общински имоти”, съссъдействието на КАТ Поморие и Звено „Обществен ред и сигурност” в ОбщинаПоморие.

„Целта на репатриращия автомобил не е да сепишат глоби и актове, а да осигурим ред и да контролираме неговото спазване”,каза Алексиев. „Поканих ви днес, защото най-важното за успешния туристическисезон е между всички нас, отделните страни, да има открит и добър диалог. Самотака ще имаме възможност своевременно да отстраним или да избегнем възникванетона каквито и да е проблеми”, добави още кметът Иван Алексиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега