Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Има данни за трети участник в атентата на летище Бургас

Има данни за трети участник в атентата на летище Бургас

Прокуратурата има данни за трети пряк участник в атентата на летище Бургас от юли 2012 година, съобщава БНР. Информацията съобщи главният прокурор Сотир Цацаров, без да уточни кое е лицето, което е под подозрение. Новите улики по случая допълнително ще забавят внасянето на обвинителен акт срещу отговорните за атентата, който трябваше да стане факт до 1-ви март т.г.

Прокуратурата има данни за трети пряк участник в атентатана летище Бургас от юли 2012 година, съобщава БНР. Информацията съобщи главниятпрокурор Сотир Цацаров, без да уточни кое е лицето, което е под подозрение.Новите улики по случая допълнително ще забавят внасянето на обвинителен акт срещуотговорните за атентата, който трябваше да стане факт до 1-ви март т.г.

Главният прокурор поясни, че по делото има и други новиразкрития и обстоятелства, които трябва да се вземат под внимание при внасянетона обвинителния акт. Забавянето обаче щяло да бъде в полза на осигуряването напо-стабилни доказателства.

"Щеразполагаме с далеч повече доказателства. Досега бяха установени две лица,вече са три! По отношение надругите две лица решението дали ще бъдат предадени е на друга държава. Нямамеотговори, но имаме направено запитване по съответния ред", съобщи Цацаров.

Терористичният акт на летище Бургас отне живота на седемдуши, а други 35 пострадаха. Тази бройка не включва емоционалните ипсихологически травми, преживяни от редовните и сезонни служители на летището идругите фирми, свързани с дейността му, както и случайните граждани, станалисвидетели на трагичните събития от 2012 година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега