Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Историческата драма "Врагове" открива София филм фест на брега

Историческата драма "Врагове" открива София филм фест на брега

Кино форумът ще бъде открит този четвъртък, 16-и март, в общинското кино “АБ” в сградата на ДТ “Адриана Будевска”.

Историческата драма "Врагове" на режисьора Светослав Овчаров ще даде начало на тазгодишното издание на "София филм фест на брега". Кино форумът ще бъде открит този четвъртък, 16-и март, в общинското кино “АБ” в сградата на ДТ “Адриана Будевска”. Фестивалът ще продължи до 24-и март, като бургаската публика ще види селекция от общо 20 филма.

Близо половината от тях са български. Първото заглавие в програмата също е родна продукция. "Врагове" ще ни върне назад във времето на Балканската война. Лентата проследява срещите между български и турски войници. А противоречията между българите могат да се окажат по-силни от омразата към враговете.

Главните роли в историческата драма са поверени на Асен Блатечки, Иван Бърнев, Валентин Ганев, Христо Ушев, Стефан Мавродиев, Леарт Докле, Димитър Овчаров. Филмът е с продължителност 101 минути, а прожекцията ще стартира в 19 часа.

В рамките на фестивала бургаската публика ще има възможността да види още 7 български продукции, както и носителят на наградата Оскар за най-добър филм на 2016-а - "Лунна светлина". Той ще бъде прожектиран в неделя (19-и март), от 20 часа.

”София филм фест на брега” е едно от най-очакваните събития в културната програма на Бургас. Продажбата на билети за филмовия фестивал ще започне в началото на март. Цената на един билет ще бъде 8 лева. Картата за 10 билета ще струва 50 лева, а за 5 билета - 30 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега