Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Йончева: Ще се борим за единен стандарт за минимална европейска пенсия и заплата

Йончева: Ще се борим за единен стандарт за минимална европейска пенсия и заплата

БСП закри кампанията си в Бургас.

"12 години вървим към Европейския съюз, 12 години не се приближаваме. Ние сме на последно място по всички показатели. Затова, първото, което ще направим след тези избори, е да има единен стандарт за минимална европейска пенсия и заплата. Това е постижимо. Минималната заплата трябва да бъде минимум от средната. И това ще го направим". С тези думи се обърна към избирателите в Бургас кандидатът за евродепутат и водач на листата на БСП - Елена Йончева по време на закриващ кампанията концерт в центъра на града.

"Управлението загроби най-големите инвестиционни проекти в страната. България се намира в революционна обстановка. Революция се прави по два начина - като хванем паветата, или като отидем на избори. Все още можем да отидем на избори. БСП е единствената партия, която може да победи ГЕРБ", добави в словото си Йончева, определяйки евроизборите като показателни за политическите настроения у нас.

Що се отнася до платформата на левицата, кандидатът за евродепутат №1 на БСП посочи, че социалистите ще се борят за защита на местните производители. По думите й, е необходимо намаляване на ДДС-то върху лекарствата и подпомагането на младите семейства, на многодетните семейства, на семействата с малки деца. В края на обръщението си тя призова бургазлии да отидат да гласуват, за да не се разпилява вота.

Заедно с Йончева в Бургас бяха и кандидатите за евродепутати Кристиян Вигенин, Момчил Неков и Крум Дончев; бургаските народни представители Петър Кънев и Николай Тишев, областният лидер Стойко Танков и общинският председател Живко Господинов. В концерта, с който левицата поздрави бургазлии, участваха формация "Петте сезона".

„Ние вярваме, че децата са нашето бъдеще. Затова ще работим активно за младите и младежта- те да могат да остават в родината си”, заяви кандидатът за евродепутат Крум Дончев. Той подчерта, че само ако излезем и гласуваме на 26-ти май с номер 18, ще можем да променим България. 

„Не трябва да чакаме шефовете в Брюксел да казват! Време е това да спре! Ние сме единствената алтернатива за България. Всички други са се коалирали с ГЕРБ и виждаме до какво ни докараха”, каза кандидатът за евродепутат Момчил Неков. Той бе категоричен, че не сме втора категория хора.

*Платена публикация

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега