Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КАТ ще дебне за нарушения по пътищата

КАТ ще дебне за нарушения по пътищата

Заради очаквания засилен трафик в цялата страна днес ще има полицейска акция "Скорост". В часовете с най-висока интензивност на движението, е разпоредено засилено присъствие, контрол и регулиране на движението по международните и главни пътища, в чиито райони има участъци с временна организация на движението, конфликтни участъци, пътни възли и кръстовища, бензиностанции и крайпътни паркинги, мотели и заведения, при входно-изходните артерии на столицата и другите големи градове.

Заради очаквания засилен трафик в цялата страна днес ще има полицейска акция "Скорост". В часовете с най-висока интензивност на движението, е разпоредено засилено присъствие, контрол и регулиране на движението по международните и главни пътища, в чиито райони има участъци с временна организация на движението, конфликтни участъци, пътни възли и кръстовища, бензиностанции и крайпътни паркинги, мотели и заведения, при входно-изходните артерии на столицата и другите големи градове. 

Най-висока интензивност на движението се очаква от 10.30 до 23.00 ч. Нарушителите ще се спират и санкционират на място при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за административните нарушения и наказания и Закона за движение по пътищата.Най-интензивен трафик през ГКПП се очаква в последния ден от  Великденските празници. Граничните служители ще работят при пълен капацитет, при необходимост в дежурните смени ще включат и техни колеги. Най-натоварени гранични пунктове традиционно се очаква да бъдат ГКПП-Кулата, Калотина и Капитан Андреево, Дунав мост - Русе.

Днес между 14 ч. и 20 ч., ще бъде ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 т по автомагистралите и определени по-натоварени участъци от републиканската пътна мрежа.Препоръката към шофьорите е да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на Пътна полиция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега