Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КЗП: Потребителите да внимават за залежали промоции и томболи от Великден

КЗП: Потребителите да внимават за залежали промоции и томболи от Великден

Възможно е да има следвеликденски залежали промоции.

Възможно е да има следвеликденски залежали промоции.За това предупреждават от Комисията за защита на потребителите и апелират нашенци да бъдат внимателни при подобни намаления в търговската мрежа.

"Например, игри и томболи с изтекъл срокили комплекти от стоки, които сепродават уж на по-ниска цена, но на практика не представляват по-изгодна сделка,отколкото ако си купите нещата поотделно", посочва председателят на КЗП Димитър Маргаритов.

Той обяви, че в следващите месеци комисията щеразгърне своята дейност в две основни направления. Едното е свързано с продължаващия контрол върху търговскитеобекти и различните кампании и промоции, които все още протичат там.Другото е по отношение на туристическитеуслуги.

"Ще проверим през майвсички онези обекти, за които през изминалия период сме установили нарушения,включително сме затворили заради липса на категоризация. Целта е да установимкаква е готовността да започнат даприемат посетители при спазване на всички изисквания на закона", съобщи Маргаритов.

Той отправи препоръкахората да не се предоверяват на първата изглеждаща им много изгодна оферта затуристически пакет или празничен уикенд, а да извършат сравняване на повечепредложения.  Маргаритовобяви за летния сезон засилени проверки ивиртуални приемни на най-комуникативните места в курортите за бърза връзка секипи на КЗП.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега