Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КЗП ще следи за коректното обявяване на цените на услугите на плажа

КЗП ще следи за коректното обявяване на цените на услугите на плажа

Маргаритов: "Би трябвало търговците да си дават сметка, че трябва да запазят нивото на предоставяните от тях услуги до края на сезона, когато и да е той".

Летният туристически сезон вече започна. Паралелно с Министерството на туризма, Комисията за защита на потребителите също ще следи за коректното обявяване на цените и условията, при които се предоставятуслугите на плажа като отдаване под наем на плавателни средства и ползването наразлични атракциони край брега.

"Това, което наблюдавахме особенопрез миналия сезон и имаше известен негативен оттенък, е че в началото смесилни, но малко трудно държим фронта до края. Когато целта е да развивамепо-дълъг летен сезон, би трябвало търговците да си дават сметка, че трябва дазапазят нивото на предоставяните от тях услуги до края на сезона, когато и да етой", коментира председателят Димитър Маргаритов в ефира на БНТ днес.

Тойакцентира върху покупките, свързани с подготовката на лятната почивка и плажа. Още на старта на сезона на отпуските, от Комисията започнаха да напомнят на потребителите какви са рисковете при избор на аксесоари за плажа. Проверките на стоки като надуваеми дюшеци, възглавнички и пояси, плажни играчки и др. вече започнаха.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега