Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КСТ "Поморие" жъне нови успехи

КСТ "Поморие" жъне нови успехи

След близо 13 часа оспорвана надпревара, възпитаниците на КСТ „Поморие” спечелиха поредната си битка в полето на спортните танци. Новите завоевания бяха резултат от участието на двойките в първото за тази година състезание от веригата „Купа България” в Пловдив.

След близо 13 часа оспорвана надпревара, възпитаницитена КСТ „Поморие” спечелиха поредната си битка в полето на спортните танци.Новите завоевания бяха резултат от участието на двойките в първото за тазигодина състезание от веригата „Купа България” в Пловдив.

Отредената за голямото съревнование залатрудно побра всички участници, регистрирани бяха над 400 двойки, а въвфиналната част излязоха 108. Тежката конкуренция обаче не попречи напоморийските танцьори да се представят брилянтно и отново да получат високиоценки от журито.

Със златен медал в клас 11D бяха удостоени Давид Абрашев и Нанси Панайотова, абронзовото отличие бе за Борис Савов иКарина Венева. Злато в клас 15С спечели и смесената двойка на Несебър иПоморие - Дейвид Йовчев и ЕленаСевастиянова, които бяха сред 6-те най-добри в турнира за „Купа България”.

Стилиян Николов и Гергана Велкова сезавърнаха със сребърен медал в клас 9Е. Малко не достигна на Алекс Димитров и Марина Канариева да сеизкачат на почетната стълбица в 11E и останаха на четвърта позиция. При латиноамерикансите танци в клас 18С+С Станислав Младенов и Изабел Ивановасе класираха на пето място.

Само седмица по-късно се състоя и единадесетотоиздание на Турнира по спортни танци за купата на общините от област Монтана,който тази година бе с ранг на Балканска купа. В него се състезаваха повече от90 отбори, измежду които имаше участници от Румъния, Македония, Сърбия, Беларус,Израел и Молдова. В почетния състав на журито бяха включени квалифициранипредставители на 12 страни. След внимателно оценяване те поставиха Георги Гъчев и Михаела Крачолова от КСТ„Поморие” сред шестте най-добри двойки при стандартните танци в клас Youth& Adult Open ST.

Въпреки високите успехи, подготовката надецата не спира. Под ръководството на Никола Абрашев, Явор Вълчев, ДимитринаВълчева и Мария Апостолова, състезателите на КСТ „Поморие” продължават датренират за предстоящите танцови двубои.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега