Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КСТ Поморие завоюва Купа Бургас 2015

КСТ Поморие завоюва Купа Бургас 2015

Танцьорите от Клуб по спортни танци Поморие станаха носители на Купа Бургас 2015. Поредното отличие бе спечелено по време на юбилейното 30-то издание на Международния турнир по спортни танци в Бургас.

Танцьорите отКлуб по спортни танци Поморие станаха носители на Купа Бургас 2015. Пореднотоотличие бе спечелено по време на юбилейното 30-то издание на Международниятурнир по спортни танци в Бургас.

Турнирът е една от емблемите на тезисъстезанията у нас и участие в него взеха 270 танцови двойки от Европа и Азия. Най-добрите състезателина България и претенденти в топ 10 на световната листа се изправиха срещутанцьори от Австрия, Германия, Сърбия, Полша, Гърция, Швейцария, Латвия, Албания,Естония, Словакия, Италия, Турция, Румъния, Молдова, Азербайджан и Русия. Представянето надвойките от Поморие бе изключително добро. Шампионите на България за 2015 г.– ДавидАбрашев и Нанси Панайотова завоюваха първите места на “Latina” (La) и “Standard” (St) при деца над 9 години.

В групата до 11години те се класираха на 5-то място в Laи 6-томясто в St.За ДанилаЖиличев и Александра Генчева бяха определени седмите места и в двете категории.Стилиян Николови Гергана Велкова заеха 4-то място на La и 3-то място наSt. Тяхната двойка достигна до полуфинал на стандарт изае 12-та позиция.В полуфинал секласираха също Борис Савов и Карина Венева, като станаха 12-ти на La и 10-ти на Stот общо 27 конкурентни двойки. При юноши младшавъзраст тандемът Захари Миланов и Памела Стойкова зае 3-то място на St и 2-ро на La.Двойката на ДейвидЙовчев и Елена Севастиянова се изкачиха до 8-мо и 9-то място в полуфиналитесъответно на St и La.

При младежите ГеоргиЕнчев и Десислава Трифонова станаха четвърти на „La”.Успоредно с Международниятурнир, бе проведен и Национален турнир по спортни танци. Там представителитена Поморие Стилиян Николов и Гергана Велкова застанаха на най-горното стъпало вгрупа 9 Е. Второ и четвърто място в 11 Dокупираха съответно двойките Данила Жиличев - Александра Генчева и Борис Савов -Карина Венева.Днес шампионитеот КСТ Поморие потеглиха за Хърватия, където на 12 и 13 септември ще се борятза призовете в Международния турнир по спортни танци на остров Новалия. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега