Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Как да вплетете спомените от летния отпуск в интериора на дома си

Как да вплетете спомените от летния отпуск в интериора на дома си

Лято е, а сезонът на отпуските тепърва започва.

Лято е, а сезонът на отпуските тепърва започва. Дойде времето с трепет да започнем да отброяваме дните до почивката. Ала каквото и да сте планирали за лятната си ваканция, едно е сигурно - когато тя приключи, със сигурност връщането към ежедневието ще бъде трудно.

Предлагаме Ви няколко вдъхновения за това как да вплетете спомените от отпуската в интериора на дома си. При това без да купувате скъпи сувенири, или да влагате средства в туристически дрънкулки. Тези идеи са много лични и със сигурност ще Ви връщат към собствените Ви преживявания.

Едно от най-лесните и удобни неща е колекцията от мидички в чаша/буркан. Ако атакувате летните курорти и плажа, навярно и тази година ще се изкушите да съберете ръковини, които да отнесете у дома. Е, открийте им местенце, където ще Ви греят със спомени за плажа.

А защо не ги превърнете в стилен аксесоар за дома. С миди и раковини можете да облепите чаша за моливи, рамка за снимки, огледало или друг предмет, който използвате ежедневно и така да го “заредите” с отпускарски емоции.

Малко плажно кътче можете да си направите с шепа пясък от ваканционното море. С него можете да облепите предмет от бита или да го превърнете в елегантен аксесоар. Трябва Ви само прозрачен буркан. Изсипете вътре пясъка и добавете раковини, миди, свещ или снимки от пътуването, изрезки от карти и брошури. Декорирайте както Ви харесва и поставете на видно място у дома.

Ако пътувате в друг град/държава, със сигурност ще имате нужда от туристическа карта. Такава може да си купите или да вземете от Туристически информационен център в града. Е, запазете я и след края на пътешествието си и вместо да я забутате в някой шкаф, можете да я превърнете в интересно интериорно решение. Същото може да направите и с купчината туристически брошури и програми.

Поставете цялата карта или част от нея в рамка. Можете да добавите и снимки от пътуването си, или друг “случаен” сувнир като билети и брошури.

С картите и брошурите можете да направите и по-екстравагантни предмети, като например ламиниран книгоразделител, уникален магнит за хладилник или подложки за чашки. Трябват ви само лепило за декупаж, безцветен лак за декорация, дървена подложка и вдъхновение.

При пътуване извън страната, можете да се заредите и с пощенски марки. Те обикновено са красиви и евтини, а с колекция от марки можете да направите същинско произведение. Поставете тематично по няколко марки от всяка страна в малка рамка, или подредете голям колаж от пътуванията си. Марките можете да използвате и като декупажна хартия и с тях да облепите рамка за снимка, огледало, чаша за моливи или друг предмет от бита.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега