Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Как да изпълним новогодишните си обещания

Как да изпълним новогодишните си обещания

Нова година е време за равносметки. Време е и за поредната порция обещания от рода на "тази година ще спра да пуша", "ще сваля 5 килограма", "ще посетя Китай". Повечето от нас си правят списък с такива планове - на хартия, или на ум, но много малко са тези, които в действителност ги спазват.

Нова година е време за равносметки. Време е и за поредната порция обещания от рода на "тази година ще спра да пуша", "ще сваля 5 килограма", "ще посетя Китай". Повечето от нас си правят списък с такива планове - на хартия, или на ум, но много малко са тези, които в действителност ги спазват. Още преди старта на празничния сезон ви предлагаме няколко начина за това как да си съставите и изпълните списъка с новогодишните обещания за една успешна и много щастлива 2015-а година:

* Първото и най-важно нещо е, че списъците са по-лесни за изпълнение, когато са черно на бяло. Първо, защото така можете да ги формулирате по-добре, и второ, защото така можете да ги поставите на видно място, така че да ви бъдат пред очите. Затова, тази година си съставете списъка на лист от бележника си, на листче, прикрепено към хладилника и въобще - върху хартия.

* Преценете си силите, приоритетите и амбициите. Старата максима гласи - не обещавай нещо, което не можеш да изпълниш. Преценете кои са 10-ината неща, които са най-важни за вас през следващата година и ги включете в списъка.

* Планирайте! Психолозите препоръчват, когато искаме да направим нещо, но не ни достига хъс, да си изготвим подробен план - как, кога, по какъв начин. Ако искате "да влезете във форма" планирайте ежеседмични тренировки - 2-3 пъти в седмицата. В случай, че сте решили да преборите някой порок, планирайте здравословно занимание, което да го замени.

* Споделете списъка си с приятелите и семейството си. Нека обмените обещанията си - това ще ви мотивира да ги изпълните, а освен това ще можете да си осигурите необходимата взаимна подкрепа.

 

* Стъпка по стъпка се стига до върха! Изпълнявайте обещанията си едно по едно, внимателно и, ако ви е нужна помощ, потърсете я. За новогодишния си списък ще имате цели 12 месеца време за изпълнение. Започнете още от 1-ви януари и не забравяйте да зачертвате всяка изпълнена точка. В случай, че някое от предизвикателствата ви се стори твърде голямо, потърсете помощ.

* Изберете тактика, която ще ви бъде приятна.Все пак, дори и най-голямата лична победа е по-сладка, ако сте се наслаждавали по пътя към нея.

* Награждавайте се за всеки постигнат успех. Така ще отпразнувате личната си победа.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега