Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на козата?

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на козата?

На 19-и февруари в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Дървената коза (овца). Според китайският хороскоп тя е 8-ма поред в цикъла от 12 и е символ на мира, хармонията и мисловната дейност.

На 19-и февруари в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Дървената коза (овца). Според китайският хороскоп тя е 8-ма поред в цикъла от 12 и е символ на мира, хармонията и мисловната дейност.

Също като в западната астрология, китайската култура също вярва, че знакът, под който е роден човек, оказва голямо влияние върху характера и развитието му. Ако очаквате бебчето ви да се роди в годината на Козата, ето какво трябва да знаете:

1. В този цикъл, Козата попада  под влиянето на дървото - родените под този знак са земни, в тясна връзка с природата, хармонични и уравновесени. Когато обзавеждате бебешката стая, избягвайте лъскавите цветове, кафявото, златните и металически нюанси. Заложете на "късметлийските" цветове - червено, лилаво и зелено, флоралните мотиви и живите цветя.

2. Родените под знака на Козата са миролюбиви и залагат на интелектуалното начало. Те са креативни и често срамежливи. Погрижете се в стаята му да има символи и предмети, свързани със стремежа към знания и интелектуално стимулиращи игри, с които детето ви да опознае света.

3. Стеснителната природа на малкото ви козле ще има нужда от стимулиране. Насърчавайте го от малко да се събира с други деца и да създава приятелства. Внимавайте, обаче, доверчивата и сърдечната му същност да не му изиграе лоша шега.

4. Козите не са атлети по природа, но физическите занимания трябва да бъдат част от ежедневната им рутина. Спрете се на по-малко агресивен, но достатъчно активен вид спорт, който да подхожда на елегантната и изтънчена природа на козата.

5. Родените под знака на козата са много щедри и хуманни. Не се колебайте да насърчавате детето от малко да се занимава с доброволчески труд и благотворителност. Това би му донесло усещане за удовлетворение. Можете да задоволите нуждата му да се грижи и с домашен любимец.

При всички положения, астрологическите хороскопи не са точна наука. Когато отглеждаме децата си трябва да се съобразяваме и с индивидуалните им предпочитания, които може не винаги да съвпадат с хороскопа. Хубаво е, обаче, да сме подготвени за това, че рожбата ни вероятно ще прояви някои от особеностите на зодията си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега