Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на кучето?

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на кучето?

Също като в западната астрология, китайската култура също вярва, че знакът, под който е роден човек, оказва голямо влияние върху характера и развитието му.

На 16 февруари 2018-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на земното куче. Според китайския хороскоп, кучето е единадесетия в цикъла от 12 знака. Годината на кучето ще премине под знака на социалните промени, толерантността, сформирането на микрообщества и организирането на движения и инициативи.

Също като в западната астрология, китайската култура също вярва, че знакът, под който е роден човек, оказва голямо влияние върху характера и развитието му. Ако очаквате или планирате бебето Ви да се роди през следващата година, ето какво трябва да знаете:

1. Късметлийските цветове на родените под знака на кучето са червеното, зеленото и лилавото. Когато обзавеждате детската стая, астролозите препоръчват да използвате тези нюанси. Избягвайте синьото, бялото и златистото.

2. Децата, родени в годината на кучето, са склонни към интровертност. Това не бива да Ви притеснява. Напротив, трябва да насърчавате детето да проявява интерес към околния свят и да общува повече с връстници.

3. Представителите на този китайски зодиакален знак са интелигентни и честни. Децата, родени под знака на кучето, често са сериозни и склонни към излишни притеснения. Погрижете се детето Ви да намира баланса между грижите, задачите, отговорностите и игрите.

4. Децата, родени в годината на кучето, имат силно вродено чувство за справедливост. Това означава, че и Вие трябва да проявявате такава към тях.

5. Родителите на деца, родени под знака на кучето, трябва да проявяват повече гъвкавост при контрола на изпълнение на задачите. Насърчаването на успехите и награждаването на усърдието са от първостепенна важност за развитието на детето.

6. Според астролозите, най-подходящите сфери на развитие за родените под знака на кучето са науката, дизайна и изкуството, охраната на реда и здравеопазването. Представителите на този знак са подходящи и за професии, свързани с консултирането и оказването на подкрепа.

7. Родените под знака на кучето са предимно здрави и издръжливи. Често обаче прикриват и/или не признават, че изпитват симптоми, което води до драстични обрати в здравословното им състояние. В младостта си често може да изпитват неразположения по отношение на храносмилателната система. Стресът им се отразява тежко и често развиват мигрени и главоболия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега