Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на маймуната?

Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на маймуната?

На 8-ми февруари 2016-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Червената огнена маймуна. Според китайския хороскоп, маймуната е девета в цикъла от 12 знака. 2016-а е свързана с огъня като един от петте елемента, управляващи вселената, а късметлийският цвят за следващата година е червеният.

На 8-ми февруари 2016-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Червената огнена маймуна. Според китайския хороскоп, маймуната е девета в цикъла от 12 знака. 2016-а е свързана с огъня като един от петте елемента, управляващи вселената, а късметлийският цвят за следващата година е червеният.

Също като в западната астрология, китайската култура също вярва, че знакът, под който е роден човек, оказва голямо влияние върху характера и развитието му. Ако очаквате или планирате бебето Ви да се роди между 8-ми февруари 2016 и 27-ми януари 2017, ето какво трябва да знаете:

1. Родените под знака на маймуната са живи, енергични и трудно се задържат на едно място. В същото време притежават остър ум, любопитство и стремеж да опознаят света. Когато обзавеждате детската стая, подсигурете достатъчно занимателни играчки, плакати и книжки, които да задържат умните, но разсеяни маймунки. Канализирайте енергията му добре, за да не се налага детето само да си търси къде да я изразходва.

2. Имайте предвид, че в природата на родените под този знак е да правят пакости, да въртят шегички и да забавляват околните и, макар душите им да са чисти и добронамерени, все пак някои от смелите опити за майтапи могат да бъдат опасни.

3. Маймуните са трудни за дисциплиниране, склонни са към непокорство и достатъчно умни, че да открият вратичка във всяка забрана, наказание, трудна ситуация у дома или в училище. Постарайте се отрано да приучите рожбата си към реда вкъщи, да вдъхнете на детето уважение към другите и към дисциплината. Изпуснете ли момента, после трудно ще се справите с палавия малчуган.

4. Родените под този знак са много талантливи и интелигентни, но лесно постижимите успехи често ги карат да подценяват усърдния труд. Когато нещо е не достатъчно трудно - бързо омръзва, когато път е твърде трудоемко - маймуните се отказват. В бъдеще ще трябва да насърчавате детето си да открие най-ярките си заложби и да преследва успехите в тази област.

5. Според астрологията, родените под знака на маймуната имат склонност към езиците, но е добре да наблюдавате детето и за други таланти - в науката, изкуството, математиката... Те се справят добре с трудните ситуации и обикновено бързо намират изход от всяка от тях.

6. Маймуните са много социални и популярни сред околните, но трудно създават искрени и дълбоки приятелства. Рядко даряват някого с пълното си доверие, въпреки че обикновено са заобиколени от много "почитатели" и лесно завързват познанства. Те са добри лидери, но трябва да се научат и да следват другите.

7. Родените под знака на маймуната са склонни и към това да се увличат. Ако не бъдат контролирани, може да попрекалят както със сладичкото, така и с обилното меню, напитките или други удоволствия. А това може да бъде както вредно, така и опасно.

8. Имайте предвид и че маймуните често се появяват на бял свят с вродена самоувереност и дори на моменти проявяват егоизъм. Добре е отрано да научите рожбата си, че светът не се върти около нея/него. Не подклаждайте и без това силното му чувство за превъзходство, а се опитайте да го потушите с повече смиреност и разбиране към околните.

При всички положения, астрологическите хороскопи не са точна наука. Когато отглеждаме децата си трябва да се съобразяваме и с индивидуалните им предпочитания, които може не винаги да съвпадат с хороскопа. Хубаво е, обаче, да сме подготвени за това, че рожбата ни вероятно ще прояви някои от особеностите на зодията си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега