Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Калинка Згурова чества творчески юбилей с концерт в навечерието на Съединението

Калинка Згурова чества творчески юбилей с концерт в навечерието на Съединението

Единствената народна певица, удостоена със световната музикална награда "Грами" - Калинка Згурова, ще подари на бургаската публика концерт, посветен на Съединението на България.

Единствената народна певица, удостоена със световната музикална награда "Грами" - Калинка Згурова, ще подари на бургаската публика концерт, посветен на Съединението на България.        

С грандиозния спектакъл на сцената на Летния театър от 19.30 часа на 7 септември, Гласът на Странджа, както още е известна певицата, ще отбележи и 55 години творческа дейност. Концертът е с вход свободен и е подарък за всички бургазлии и гости на града по случай Националния празник.        

На него ще бъдат изпълнени най-живите и любими песни от българския фолклор. Това стана ясно днес на провела се в Община Бургас пресконференция, в която взеха участие организаторите Ирина Славчева и Георги Николов, Калинка Згурова и композиторите проф. д-р Стефан Чапкънов и проф. Петър Льонтев.        

Идеята на организаторите е да се създаде неповторима атмосфера и усещане за всичко българско, а какъв по-сигурен начин за това от народната песен. Освен Калинка Згурова, на сцената ще се качат, както певци, утвърдили своите имена през годините, като Калинка Вълчева, Лазар Налбантов и ансамбъл "Атанас Манчев", така и млади изпълнители - Ирина Станкова, Пламена Илиева, Катя Христова, Наталия Владимирова, Стилияна Матева и много др.        

Събитието се организира със съдействието на Община Бургас, Тракийски клуб "Георги Попкиров" и общините Айтос, Болярово, Поморие, Карнобат, Камено, Приморско, Созопол, Руен, Сунгурларе, Царево, Малко Търново и Средец.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега