Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Камери следят зоната за кучета в "Меден рудник", по искане на стопаните

Камери следят зоната за кучета в "Меден рудник", по искане на стопаните

В обособената зона за разходки на кучета в к-с „Меден рудник“ вече са монтирани камери. Така общинският терен е под наблюдение от 24 часа, каквото беше желанието на собствениците на домашни любимци.

В обособената зона за разходки на кучетав к-с „Меден рудник“ вече са монтирани камери. Така общинският терен е поднаблюдение от 24 часа, каквото беше желанието на собствениците на домашнилюбимци.

През февруари т.г. простраството бешеосветено, което го направи използваемо вечер, когато най-често стопанитеразхождат кучетата си. В края на миналата година жители, нанай-големия бургаски комплекс, информариха общинските съветници Калояна Живковаи Пеньо Мечков, че заградената зона постоянно е подложена навандалски актове през тъмната част на денонощието.

Заради захвърлени отрови и тъмнинатамного от стопаните предпочитаха да разхождат домашните си любимци в междублоковите пространства, където играят деца. Разбираемоситуацията водеше до конфликтни ситуации с други жители на „Меден рудник“.

С поетапно предприетите мерки, от страна на Община Бургас, сигурността впространството се надгради и към момента няма пречки за свободно разхождане накучета в оградената градинка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега