Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кампания набира дрехи и обувки за малчуганите от Центъра за работа с деца на улицата

Кампания набира дрехи и обувки за малчуганите от Центъра за работа с деца на улицата

Инициативата е на ОДМВР – Бургас и училище „П. К. Яворов” – Бургас.

Днес бе дадено началото на Великденска благотворителна кампания за набиране на дрехи и обувки за малчуганите от Центъра за работа с деца на улицата. Инициативата е на ОДМВР – Бургас и училище „П. К. Яворов” – Бургас.

Това е поредна обща кампания за двете институции, които от години си партнират в различни проекти, насочени към развиване на познанията и хуманността в бургаските ученици. Последната превантивна кампания, реализирана през септември 2018-та с участието на учениците от бургаското школо, бе част от кампанията за безопасно ползване на интернет сред децата в Бургас „Кой стои срещу мен в мрежата”.

В превантивните полицейски занимания се разглеждат заплахите, които крие интернет, рисковете при общуването в социалните мрежи и чат-приложенията, кражбата и изнудването с лични данни, измамите при използване на сайтове за пазаруване и за запознанства. Във втората част една от най-успешните платформи за интерактивни дейности с деца - Adventure team, с ръководител Георги Деведжиев, показва на бургаските ученици, че игри и забавления има и извън интернет пространството.

Отново екипа на Adventure team бе в основата и на днешната финална проява, с която учениците от училище „П.К.Яворов” – Бургас отбелязаха патронния празник на учебното си заведение. В Спортна зала „Бойчо Брънзов” учениците, участвали в различни конкурси / за рисунка, литературна творба или компютърна презентация/, както и бъдещите възпитаници на училище „П.К.Яворов” бяха отличени на нарочна церемония с грамота и предметен подарък.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега