Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Карате шампионка получи почетен знак от областния управител

Карате шампионка получи почетен знак от областния управител

Световната шампионка по карате киокушин Станислава Бойчева получи златен почетен знак за особени заслуги в спорта от областния управител Вълчо Чолаков. 24-годишната бургазлийка демонстрира oтлично представяне (5:0) съдийски гласа на финала в първенството на планетата на KWU (в категории) по киокушин, провело се в Хабаровск, Русия.

Световната шампионка по карате киокушин Станислава Бойчева получи златен почетен знак за особени заслуги в спорта от областния управител Вълчо Чолаков. 24-годишната бургазлийка демонстрира oтличнопредставяне (5:0) съдийски гласа на финала в първенството на планетата на KWU(в категории) по киокушин, провело се в Хабаровск, Русия.

Чолаков я дари с второто златно отличие за седмицата. Младата спортистка гостува на Областна администрация по покана на самия областен управител. Насрещата присъства и треньорът на световната шампионка – сенсей Живко Андреев.

„ВъзхищавамВи се. Това, което правите е велико. Вие прославяте Бургас и България в света.Вие сте добър пример, а добрите примери трябва да се показват в обществото.Надявам се да увлечете много млади хора след себе си, защото спортът ни давамного“, сподели Чолаков по време на срещата.

Повреме на срещата стана ясно още, че освен световен шампион, Станислава Бойчева е студентка последна годинапо „Право“, владее руски и английски и едновременно с това преподава карате намалки деца. В тази връзка Чолаков я покани на индивидуална практика в  Областна администрация Бургас, по време накоято може да натрупа административен и юридически опит.

Освенморалните отличия, желанието на областния управител  е да учреди годишна награда, която да е вподкрепа на изявени таланти от област Бургас. Към настоящия момент областниятуправител търси варианти за набиране на необходимите средства, за да можехората с особени заслуги в областта на науката, културата, изкуството, спорта идр. да бъдат оценени и подпомогнати. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега