Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кмет и премиер откриха новата Флора, стотици посетиха първото изложение

Кмет и премиер откриха новата Флора, стотици посетиха първото изложение

Луксозния изложбен център отвори врати около 15 часа днес и посрещна първите си посетители с емблематичната за мястото експозиция на цветя. Преди това, обаче, представители на бургаското духовенство прочетоха молитва и извършиха водосвет на експо центъра.

Премиерът БойкоБорисов оправда слуховете и наистина се присъедини към кмета Димитър Николов изам.-министъра Деница Николова за празничното откриване на Експо център Флора.

Луксозния изложбен центъротвори врати около 15 часа днес и посрещна първите си посетители семблематичната за мястото експозиция на цветя. Преди това, обаче, представителина бургаското духовенство прочетоха молитва и извършиха водосвет на експоцентъра.

Макар лентичка данямаше, откриването далеч не бе лишено от емоция. За нея допринесоха отансамбъл „Странджа“, мажоретките на ЦДГ „Раковина“ и ЦДГ „Вълшебство“, както и каките им от ОУ„Княз Борис“.

„Флора е един отсимволите на града, част от нашето самочувствие. Не можехме да продължаваме потози начин и затова решихме да изградим този красив експо център, с подкрепатана правителството и фонда за регионално развитие“, каза кметът Николов иприветства всички да я разгледат и „ако й намерят кусури“ да му ги покажат.

„Това е еднопрекрасно място, което е символ на града. Цветята са голяма красота – замайките, за децата, за всички! И е доказателство, че каквото сме обещали заБургас, сме го изпълнили. Ще имате и спортна зала към края на 2016-а, началотона 2017-а година“, коментира от своя страна премиерът.

В празничнотооткриване участие взеха и областният управител Вълчо Чолаков, зам.-кметътЙорданка Ананиева, народни представители, представители на местнатаадминистрация, инициативата JESSICA, представители на партньорите по проекта, граждани на Бургас.

Още снимки от откриването може да намерите на официалната ни фейсбук страница - тук и тук!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега