Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов: Да посрещнем Коледа с вяра в по-доброто бъдеще

Кметът Николов: Да посрещнем Коледа с вяра в по-доброто бъдеще

Скъпи съграждани! В навечерието сме на един от най-красивите християнски празници - Рождество Христово, символ на радостта, вярата и надеждата.Броени дни ни делят от Новата 2015 година.

Скъпи съграждани! В навечерието сме на един от най-красивите християнски празници - Рождество Христово, символ на радостта, вярата и надеждата.Броени дни ни делят от Новата 2015 година.

Днес е време за равносметка, за нови и по-амбициозни планове.Изпращаме 2014 година с удовлетворение за свършената работа, за новите проекти, които реализирахме в полза на Бургас, но и с тъга заради човешките жертви, които дадохме при катастрофалните наводнения през есента.

2014-та бе година на промени, катаклизми, изпитания. Това, че им устояхме, ме изпълва с вяра, че ни очакват по-добри дни. Дни на щастие, просперитет и благоденствие.

Нека посрещнем Коледа край пълната трапеза заедно с най-близките си хора, но не с надежда, а с вяра в по-доброто бъдеще, защото заедно ние вече започнахме да го сбъдваме! Желая Ви здраве, щастие и благополучие! 

И нека отново посрещнем Новата година заедно на площад "Тройката". Празничният концерт започва на 31 декември от 22.30 часа. Ще се веселим заедно с Васил Найденов, Ice Cream, Тончо Токмакчиев, Георги Дюлгеров, ПФА "Странджа". Очаквам ви на площада! 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега