Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов награди златното момиче на Бургас - Гергана Апостолова

Кметът Николов награди златното момиче на Бургас - Гергана Апостолова

Златното момиче на Бургас Гергана Апостолова прекратява индивидуалната си спортна кариера като до края на годината тя ще участва само в отборни състезания. От 2016 година двукратната световна шампионка ще се посвети усилена треньорска кариера.

Златното момиче на Бургас Гергана Апостолова  прекратява индивидуалната си спортна кариера като до края на годината тя ще участва само в отборни състезания. От 2016 година двукратната световна шампионка ще се посвети усилена треньорска кариера.

"Ще предам натрупания опит на моите състезатели. Благодаря за подкрепата на община Бургас през всички тези години. Ще продължавам да работя за развитието на бургаския спорт. Искам да реализирам още много успехи в качеството си треньор, няма да се пенсионирам" - уточни с чувство за хумор , Гергана Апостолова.

Кметът на Бургас, Димитър Николов лично поздрави шампионката за постигнатите постижения. "Гордея се, че в Бургас има такива изявени спортисти. Вие сте най-добрите посланици на нашия град. Вашите успехи са модел за подражание! Това изгражда самочувствието на един град - когато има спортна култура, реализирани успехи - има история на спорта. Щом това е налице - спортът  в Бургас го очаква светло  бъдеще!", каза Димитър Николов.

Освен поздравления и комплименти  за успехите си Гергана Апостолова получи луксозен комплект от естествени перли."Само преди месец сенсей Гергана Апостолова извоюва втората си световна титла в Япония. Това е голямо постижение и връх в кариерата  на всеки състезател - затова тя ще се състезава до края на годината. Ще се оттегли като шампион", сподели треньорът на Гергана, Емил Костов. Той също е носител на световна титла и многократен европейски шампион по карате киокушинкай.

На 27-ми юни Гергана Апостолова ще се състезава в турнира "Ол Америкън турнамент" /Ню Йорк, САЩ/ . Бургаската състезателка е 7-кратен победител в надпреварата. В състезанието няма разделение на мъже и жени в дисциплината ката, както е в Европа и Япония. След това предстои Континентално отборно световно първенство в Бразилия. Турнирът е от най-висок ранг и се провежда веднъж на 10 години.Община Бургас и пожелава успех!На срещата присъстваха д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет на Община Бургас и Веселина Деведжиева, началник  на отдел "Спорт" в Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега