Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът инициира преименуване на зала "Младост" на "Жулиета Шишманова"

Кметът инициира преименуване на зала "Младост" на "Жулиета Шишманова"

Идеята е на клубът по художествена гимнастика "Черноморец".

Кметът на Бургас Димитър Николов инициира процедура по преименуване на Спортна зала "Младост". Тя вече ще носи името "Жулиета Шишманова". Това съобщи градоначалникът по време на Държавното първенство по художествена гимнастика, което се проведе в града. Идеята е на клубът по художествена гимнастика "Черноморец".

"За нас, бургазлии, е привилегия и изключителна гордост залата да носи името на легендарната треньорка, още повече, че в близко бъдеще тя ще бъде основен дом на един от най-успешните български спортове - художествената гимнастика. Това ще стане факт, след като изградим "Арена Бургас", заяви кметът Николов.

Димитър Николов и заместникът му д-р Лорис Мануелян проследиха с интерес финалите на Държавното първенство за приз "Жулиета Шишманова" и наградиха най-добрите грации. Седмата от Олимпиадата в Рио де Жанейро Невяна Владинова спечели златото в многобоя, на обръч и топка при жените. Катрин Тасева триумфира на бухалки, а Боряна Калейн на лента.

При девойките старша възраст шампионка в многобоя стана Елизабет Йовчева. Нейната треньорка Филипа Филипова взе малкия приз "Жулиета Шишманова". Големият грабна Бранимира Маркова-треньорката на Невяна Владинова.

Солидно се представиха и бургаските грации. Татяна Воложанина от клуб "Олимпия 74" спечели златния медал на лента и бронзовия на бухалки за девойки. В многобоя е пета, а на топка четвърта. Полина Иванова от "Черноморец" е шеста в многобоя при жените. На отделните уреди е седма на обръч и топка и осма на бухалки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега