Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът на Поморие се обяви в подкрепа на борбата с фалшивите новини

Кметът на Поморие се обяви в подкрепа на борбата с фалшивите новини

Градоначалникът отправи открито писмо до медиите в региона и страната, в което изразява позицията си като човек и ръководител на черноморската община.

Кметът на Поморие - Иван Алексиев се обяви в подкрепа на инициативите за борба с фалшивите новини. Градоначалникът отправи открито писмо до медиите в региона и страната, в което изразява позицията си като човек и ръководител на черноморската община.

"Във връзка с инициативата Нова телевизия и репортажа, излъчен на 03 май 2017 г., изразявам пълната си подкрепа към каузата за изобличаване на фалшивите новини. Абсолютно споделям изразеното в предаването мнение, че ежедневно ни заливат „не просто с недостоверни новини, а с откровени лъжи и манипулации, като в основата на всички тях стоят парите", пише Алексиев в отворено писмо до медиите.

Градоначалникът споделя, че за него авторите на псевдоновини нямат морални задръжки и отговорност на всички обществени личности да не подминават с лекота фалшивите и лъжовни новини, а да намират начини за изобличаването им, с всички възможни законови и масови средства.

"Само така ще успеем да възпитаме критичност и нетърпимост към манипулацията и лъжата, и ще се научим да търсим и да защитаваме истината", посочва в заключение Алексиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега