Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът тествал горещия телефон на Общината, подавал сигнали под прикритие

Кметът тествал горещия телефон на Общината, подавал сигнали под прикритие

Кметът на Бургас - Димитър Николов често тествал горещия телефон на общината и подавал сигнали под прикритие, за да види как ще реагират служителите. При един от опитите му, градоначалникът се разочаровал от действията на подчинените си, което наложило някои промени в начина на работа.

Кметът на Бургас - Димитър Николов често тествал горещия телефон на общината и подавал сигнали под прикритие, за да види как ще реагират служителите. При един от опитите му, градоначалникът се разочаровал от действията на подчинените си, което наложило някои промени в начина на работа.

Николов позвънил като обикновен гражданин и подал сигнал. Дежурният не го разпознал и го препратил към отдел "Озеленяване", пише в-к "Труд". Оттам пък го прехвърлили към "Екология", откъдето го върнали обратно към "Озеленяване".

Препращането от служител на служител и от отдел към отдел разочаровало кмета и той решил да предприеме мерки. Въведена била нова схема на работа. В момента конкретните сигнали отиват при конкретни общински служители, които могат и трябва да се заемат с проблема.

Това обаче съвсем не сложило край на сигналите под прикритие на кмета. Той продължава да тества системата, стана ясно през последните дни. Мерките на Николов наложили строга дисциплина сред служителите в администрацията, които споделят, че вече не смеят да си тръгнат от работа дори и пет минути по-рано.

Но това е само една от причините градоначалникът да се радва на признание както от съгражданите си, така и от колегите си във властта. Очаква се кметът Николов да получи почетен знак за лидерство "Стефан Стамболов". Отличието ще му бъде връчено по време на Десетата научна сесия по проблеми на лидерството на тема: „Качества на личността и лидерски практики", пише "Кмета.БГ".

Събитието е организирано от Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда, Института за изследване на населението и човека и Националния военно-исторически музей и ще се проведе днес в Музея.

Досега с Почетния знак „Стефан Стамболов” са отличени президентите Желю Желев и Георги Първанов, патриарсите Максим и Неофит, министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, акад. Антон Дончев, проф. Андрей Пантев, вицепрезидентите ген. Ангел Марин и Маргарита Попова, вицепремиерът Ивайло Калфин.

С пленарни доклади в сесията ще участват: г-жа Маргарита Попова – вицепрезидент на Република България, доц. Антоанета Христова – директор на Института за изследване на населението и човека към БАН, и доц. Евгения Ковачева от Университета по библиотекознание и информационни технологии.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега