Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кола блъсна мотоциклетист и избяга

Кола блъсна мотоциклетист и избяга

Кола блъсна мотоциклетист и избяга, съобщават от ОДМВР Бургас. Пострадалият е със счупени костици на десния крак, без опасност за живота. Още трима души пострадаха при инциденти с мотопеди и мотоциклети през последните дни.

Кола блъсна мотоциклетист и избяга, съобщават от ОДМВР Бургас. Пострадалият е със счупени костици на десния крак, без опасност за живота. Още трима души пострадаха при инциденти с мотопеди и мотоциклети през последните дни.

Инцидентът се случил около 9:30 часа в петък, на бургаската улица "Струга", в района на кръстовището с улица "Ванче Михайлов". До момента лекият автомобил, причинил произшествието, остава неизвестен. Превозното средство и водачът се издирват от служителите на сектор "Пътна полиция".

В петък преди обяд 16-годишен карнобатлия се хлъзна по разпиляно по пътя зърно и падна от мотоциклет. Момчето е с комоцио, настанено за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота.

В последния работен ден на миналата седмица 63-годишен от Царево, неправоспособен шофьор, загубил контрол върху мотопеда и паднал на платното. Мъжът е получил фрактура на дясната ръка и охлузни рани. Водачът е изпробван за употреба наалкохол с дрегер, който отчел 0,37 промила.

Вчера сутринта, около 4:20 часа, 28-годишен бургазлия пострада на пътя Варна - Бургас. Мотоциклетът му се забил в крайпътна паметна плоча. Причината е несъобразена скорост. След удара, мотоциклетистът изхвърчал в нивата, а превозното му средство спряло на около 150 метра от мястото. Бургазлията е получил фрактура на ребра и дясното рамо, е настанен залечение в отделение „Реанимация” към МБАЛ-Бургас, с опасност за живота.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега